Stonoteniseri iz Kraljeva prvaci jesenjeg dela opštinske stonoteniske lige

Izvor: Aleksinac.net, 15.Dec.2018, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonoteniseri iz Kraljeva prvaci jesenjeg dela opštinske stonoteniske lige

Stonoteniseri iz Kraljeva su zauzeli prvo mesto u jesenjem delu Opštinske stonoteniske lige.

U ligi su učestvovale sledeće stonoteniske ekipe: “Kraljevo“ iz Kraljeva, “Šumatovac“ iz Aleksinca, “Jezero“ iz Bovna, “Nestrus“ iz Vitkovca i “Jastrebac“ iz Tešice. Igralo se po dvokružnom bod sistemu. Stonoteniseri iz Kraljeva su bez poraza zauzeli prvo mesto u jesenjem delu prvenstva sa osvojenim maksimalnim brojem bodova.

Inače po prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << su učestvovale i ekipe u ženskoj konkurenciji. Bile su prijavljene tri ekipe: “Šuamtovac“ iz Aleksinca, “Jezero“ iz Bovna i „Mladost“ iz Velikog Drenovca. Na žalost ekipa iz V.Drenovca je odustala u poslednjem trenutku zbog školskih obaveza njenih igračica. Ženska ekipa „Jezera“ iz Bovna je u direktnom susretu savladala ekipu “Šumatovca“ iz Aleksinca i tako postala pobednik jesenjeg dela takmičenja.

Ovo su pionirski poduhvati Opštinskog stonoteniskog saveza “Aleksinac“ da uključi i žensku populaciju u takmičenje u ovom lepom sportu. Ovim putem apelujemo na sve mesne zajednice opštine Aleksinac koje imaju mogućnosti da preurede jednu prostoriju u svojim domova kulture i uključe svoje mlade meštane koji bi želeli da se bave stonoteniskim sportom, pogotovo u dugom zimskom periodu.

Radi popularizacije stonoteniskog sporta na teritoriji opštine Aleksinac, Opštinski stonoteniski savez „Aleksinac“ i Stonoteniski klub “Šumatovac“ organizuju tradicionalni pojedinačni novogodišnji stonoteniski turnir 29. decembra 2018. godine, subota, sa početkom u 12,00 časova u sali aleksinačke gimnazije. Učešće na turniru je besplatno za sve starosne kategorije.

Prijavljivanje je na telefon 064-145 97 93 ili direktno pre početka takmičenja.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.