Izvor: Kolektiv.co.rs, 30.Apr.2021, 09:01

Serbia Zijin Copper osposobila za rad mernu stanicu u Slatini kod Bora

Ugrađen nov analizator za praćenje koncentracije sumpor-dioksida Vrednost uređaja, sa kompletnom opremom, iznosi oko dva i po miliona dinara. – Merna stanica u Slatini jedna je od pet takvih stanica u Boru, koje su deo državne mreže Agencije za zaštitu životne sredine, pa su podaci o kvalitetu vazduha dostupni u realnom vremenu na sajtu sepa.gov.rs. … Članak Serbia Zijin Copper osposobila za rad mernu stanicu u Slatini kod Bora se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ziđin“ osposobio za rad mernu stanicu u Slatini kod Bora

Izvor: RTS, 30.Apr.2021

"Ziđin Srbija" kupila je i ugradila nov analizator za praćenje koncentracije sumpor-dioksida u Slatini i time osposobila za rad automatsku mernu stanicu u ovom selu kod Bora. Vrednost uređaja sa kompletnom opremom iznosi oko dva i po miliona dinara. . Merna stanica u Slatini...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.