Prvo mesto za Anastasiju drugu godinu za redom

Izvor: Aleksinac.net, 10.Jul.2021, 11:01

Prvo mesto za Anastasiju drugu godinu za redom

Prošle godine u ovo vreme izveštavali smo o uspehu mlade Anastasije Vojinović na Sporskim igrama mladih. Tada osvojeno prvo mesto u šahu, ove godine je potvrđeno sa istim rezultatom

Anastasija Vojinović je juče, u petak 9. jula, u finalu državnog prvenstva na Sportskim igrama mladih osvojila prvo mesto drugu godinu zaredom. Finale je održano na Zlatiboru 8. i 9. jula.

U šest odigranih kola Anastasija je u grupi devojcica do 8. razreda osvojila 5.5 poena. Pet pobeda i jedan remi. Ovim uspehom stekla je pravo da učestvuje na međunarodnom finalu koje će biti održano u Splitu, sredinom avgusta.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.