Poslepodne i uveče lokalne nepogode, vetar i pljuskovi

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Sep.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslepodne i uveče lokalne nepogode, vetar i pljuskovi

Prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), posle podne i uveče moguća je lokalna pojava kratkotrajnih nepogoda sa gradom, jakim vetrom i obilnim pljuskovima.

Na jugu i istoku Srbije očekuje se veoma toplo vreme sa maksimalnom temperaturom od 35 do 37 stepeni Celzijusovih, navodi se u saopštenju RHMZ.

Za sutra se najavljuje promenljivo oblačno i osetno svežije vreme, na severu i zapadu suvo, a u ostalim krajevima mestimično kratkotrajna kiša >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar umeren, na istoku Srbije, u Vojvodini i na planinama ponegde i jak, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura 6. septembra biće od 13 do 20 stepeni, a najviša od 20 do 24, u Timočkoj Krajini i na jugu do 27 stepeni Celzijusovih.

U Beogradu će u nedelju biti promenljivo oblačno, osetno svežije i uglavnom suvo, sa umerenim severozapadnim vetrom i najnižom temperaturom od oko 16 stepeni i najvišom oko 21 stepena Celzijusova.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 13. septembra biće sveže, do srede promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo, a od četvrtka oblačno, povremeno s kišom.

U nedelju se očekuje prestanak padavina, a najviša temperatura biće od 20 do 25 stepeni, navodi RHMZ.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vremenska prognoza - 6. septembar

Izvor: RTS, 05.Sep.2015

. Promenljivo oblačno i osetno svežije, mestimično s kratkotrajnom kišom ili pljuskom s grmljavinom. Najviša dnevna temperatura od 20 do 27 stepeni.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.