Izvor: 025info.rs, 19.Jan.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrajinska vlada najoštrije osudila ispisivanje pretećih grafita u Crvenki

Pokrajinska vlada najoštrije osuđuje ispisivanje pretećih grafita na kući vlasnika albanske nacionalnosti u Crvenki, opština Kula. U telefonskom razgovoru sa predsednikom opštine Pericom Videkanjićem, predsednik Pokrajinske vlade naložio je hitno uklanjanje grafita i zatražio od Policijske uprave Sombor da preduzme sve mere na utvrđivanju činjenica i okolnosti ovog događaja. „Svako unošenje nemira u harmonične međunacionalne odnose koje u Vojvodini grade i neguju njeni građani – nedopustivo je“, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.  

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirović osudio preteći grafit na kući Albanca u Crvenki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2018

U opštini Kula, na kući u Crvenki čiji je vlasnik albanske nacionalnosti, ispisani su pretećih grafita, što je pokrajinska vlada danas najoštrije osudila...U telefonskom razgovoru sa predsednikom opštine Kula Pericom Videkanjićem, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović naložio je hitno uklanjanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.