Izvor: 025info.rs, 14.Dec.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju radovi na izgradnji novog sportsko – rekreativnog centra u Кuli

U Pokrajinskoj vladi danas je potpisan ugovor o izvođenju prve faze radova na izgradnji sportsko – rekreativnog centra u Opštini Кula. Sredstva za projekat u visini od 175 miliona dinara obezbedila je Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, dok je opština Кula za realizaciju prve faze radova izdvojila 100 miliona dinara.   „Ovo je sjajna vest za građane opštine Кula. Očekujem da najkasnije do jeseni naredne godine prva faza radova na ovom sportskom kompleksu, koja podrazumeva izgradnju tri bazena, upravne zgrade i sportskih terena, bude završena“, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i dodao da očekuje da radovi počnu u narednih nekoliko dana.   On je istakao da je Pokrajinska vlada u protekle dve i po godine investirala značajna sredstva u opštinu Кula, ocenjujući da je slika te opštine danas potpuno drugačija nego pre desetak godina.   „Mnogo toga je...

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Za izgradnju sporstkog centra u Kuli 175 miliona dinara, Mirović: Sjajna vest! Očekujem da radovi krenu u narednim danima (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 15.Dec.2018, 00:15

U Pokrajinskoj vladi danas je potpisan ugovor o izvođenju prve faze radova na izgradnji sportsko - rekreativnog centra u Opštini Kula.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.