Izvor: Pančevac-online.com, 21.Okt.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Doline, Slavije i Uniree, remi Pobede, porazi Spartaka i Poleta, Vojvodina odustala od takmičenja

U 10. kolu Prve južnobanatske lige je u derbiju opštine Kovačica u Padini Dolina pobedila Spartak 1911 iz Debeljače sa 2:0 a u Idvoru je Polet poražen od Strele iz Ivanova sa 0:4.

Dolina je peta sa 19, Spartak 1911 osmi a Polet deveti sa po 11 bodova.

Poslednje nedelje u oktobru sastaju se od klubova iz Kovačičke opštine: u Gaju Partizan – Dolina, a u opštinskom derbiju u Debeljači Spartak 1911 i Polet iz Idvora. Meč 27. oktobra počinje u 14. časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com <<
U Drugoj južnobanatskoj ligi od daljeg takmičenja je odustala Vojvodina iz Crepaje.

Slavija je u meču sedmog kola pobedila Omladinac 1927 iz Opova sa 1: 0, Unirea u Uzdinu Jedinstvo Stević iz Kačareva sa 2:1, Pobeda iz Samoša je remizirala u Glogonju sa istoimenom ekipom 2:2. U osmom, poslednjem jesenjem kolu slobodna je Pobeda iz Samoša, Slavija putuje u Sefkerin na megdan Tempu a Unirea se u Opovu sastaje sa Omladincem.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.