PLANINARI CELE SRBIJE NA VELIKOM KRŠU

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Feb.2022, 17:48

PLANINARI CELE SRBIJE NA VELIKOM KRŠU

Krivelj, 5. januar – Oko 400 planinara iz 26 klubova i društava iz cele Srbije jutros je iz centra Krivelja krenulo na tradicionslani “Zimski uspon na Veliki Krš”, na stazu dugu u oba smera 15 kilometara. Kada osvoje vrh Velikog Krša, svi će se popodne oko 15 sati vratiti u centar sela, gde će u Domu kulture u Krivelju biti priređena skromna svečanost.
Učesnici republičke akcije „zimski uspon na Veliki Krš i polazak iz centra sela Planinare je jutros, pri polasku, pozdravio >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << predsednik PSD “Crni Vrh” u Boru, Milutin Simić. On je istakao da je ovo zajednička akcija Planinarskog saveza Srbije sa planinarima Bora i Mesnom zajednicom sela domaćina – Krivelja i da je ovo jedna od najlepših tradicionalnih akcija u zemlji. On je još naglasio da će, bez obzira na sudbinu i preseljenje Krivelja, uspon opstati i da će Veliki Krš, kao i svake godine početkom januara, pohoditi stotine najodvažnijih srpskih planinara.
Učesnici republičke akcije „zimski uspon na Veliki Krš i polazak iz centra sela Članak PLANINARI CELE SRBIJE NA VELIKOM KRŠU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Planinari Srbije na vrhu Velikog Krša

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Feb.2022, 09:07

Planinari Srbije na vrhu Velikog Krša. Oko 400 planinara iz 26 klubova iz cele zemlje juče je pohodilo `Srpske Alpe“ u predivnom zimskom ambijentu.. Članak Planinari Srbije na vrhu Velikog Krša se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.