Izvor: Pančevac-online.com, 07.Feb.2023, 16:33

OSUĐENIK VARAO ADVOKATE: Tužilaštvo u Pančevu traži pet godina robije i pola miliona dinara

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv D.S. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo prevara u produženom trajanju. On je od maja 2020. godine do 07. februara 2022. godine, kao osuđenik na izdržavanju kazne zatvora u Kazneno popravnom zavodu Pančevo, u nameri da sebi pribavi […] The post OSUĐENIK VARAO ADVOKATE: Tužilaštvo u Pančevu traži pet godina robije i pola miliona dinara appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Osuđenik iz pančevačkog zatvora prevario 5 advokata i ubedio ih da mu uplate novac

Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2023, 12:01

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je nadležnom sudu optužni predlog protiv D. S. zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevare u produženom trajanju.. On je, kako navode iz Tužilaštva, od maja 2020. do 2. februara prošle godine, kao osuđenik na izdržavanju kazne zatvora u KPZ...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.