Na desetine policajaca u punoj opremi pretražuje teren gde je ubijena porodica Đokić

Izvor: Aleksinac.net, 16.Okt.2021, 15:08

Na desetine policajaca u punoj opremi pretražuje teren gde je ubijena porodica Đokić

U skupu istrage ubistva porodice Đokić policija policija češlja teren u Moravcu, ali i okolnim selima. Tri policijska džipa i kombi snimljeni su danas na ulazu u selo Nozrina koje se nalazi između Moravca i Tešice.

Meštani su izašli na ulice kako bi videla šta se tačno događa u ovom mestu. Kako javlja reporter Blica sa lica mesta, više desetina policajaca u punoj opremi petražuje teren od kuće do kuće. Policija češlja teren i razgovara sa meštanima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << javlja naš reporter.

Podsetimo, prošlo je više od 20 dana od ubistva vlasnika menjačnice u Aleksincu Gorana Đokića (47), njegove supruge Gordane (46) i njihove dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, ali i pored intenzivne policijske potrage, osumnjičenih za nezapamćeni zločin i dalje nema.

Izvor

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

PORAGA ZA MALIM CRVENIM AUTOMOBILOM Policija češlja teren ne bi li našla bilo kakav trag o ubicama Đokića: Sigurno je neko nešto morao da vidi, a što mu se NIJE UČINILO BITNIM

Izvor: Blic, 16.Okt.2021

Pripadnici interventne jedinice policije pretražuju Moravac, Nozrinu i Lužane u potrazi za tragovima koji bi mogli dovesti do ubica porodice Đokić. Uprkos kiši, policajci češljaju teren idući od kuće do kuće. Ulazi se u svako dvorište, razgovara se sa meštanima, svaka informacija je dragocena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.