Izvor: Pančevac-online.com, 06.Feb.2023, 14:11

NAŠ PEVAČ OPISAO DETALJE BORBE SA RAKOM: Seo sam u auto i nisam mogao da krenem ni levo ni desno, samo sam počeo da plačem!

Pevač je progovorio o ozbiljnom zdravstvenom problemu koji je imao. Amel Ćeman Ćemo pre izvesnog vremena je imao komplilikaciju na gluteusu, a potom je dobio temperaturu koja ga je često pratila. „Imao sam infekciju, apces na gluteusu, koji je izazvao neki virus. To je bio samo bol. Sve je izazvala mononukleoza koju sam ja imao, […] The post NAŠ PEVAČ OPISAO DETALJE BORBE SA RAKOM: Seo sam u auto i nisam mogao da krenem ni levo ni desno, samo sam počeo da plačem! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.