ПУТНИЧKИ ПРИСТАН ДО KРАЈА НОВЕМБРА

Izvor: Radio Dunav, 05.Nov.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ПУТНИЧKИ ПРИСТАН ДО KРАЈА НОВЕМБРА

Завршава се изградња челичне конструкције новог пристана код Апатина. Нова платформа је дужине 53 метра, а у Апатин ће бити допремљена половином месеца.
-Пристан неће бити исти као што је био, већ у комаду дужинe 53 метра. Платформа, ограда, битве и све остало завршавa се >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у Умци где извођач радова ПД МИП „Градинг“ доо из Обреновца има свој погон. Остало је још мало посла у радионици, пре свега пескарање и фарбање, након чега ће се комплетна конструкција заједно са дизалицама уз помоћ бродова бити допремљена у Апатин. Само почетак радова на Дунаву је између 12. и 15. новембра, а до краја новембра планирана је комплетна монтажа новог пристана – рекао је председник општине Апатин, Милан Шкрбић.
Нови пристан је финансирало Министарство трговине, туризма и телекомуникација, а цео пројекат кошта 25 милиона динара. Извођач радова је МИП Градинг доо из Обреновца, предузеће које специјализовано за изградњу хидротехничких објеката.
The post ПУТНИЧKИ ПРИСТАН ДО KРАЈА НОВЕМБРА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.