Južni vetar osvojio ovogodišnji 3x3 turnir

Izvor: Aleksinac.net, 29.Avg.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južni vetar osvojio ovogodišnji 3x3 turnir

U ponedeljak 26. avgusta od 18 časova, u organizaciji SSOA, održan je turnir u basketu 3x3 u okviru Sportskog leta 2019.

Učešće je uzelo 7 ekipa, sve iz Aleksinca. Pobednička ekipa, kao i prošle godine, je "Južni vetar" u sastavu Nikola Nedeljković, Nikola Denić, Milan Stevanović i Stefan Todorović.

Drugo mesto pripalo je ekipi "Doktor i pacijenti", u sastavu Bojan Maričić, Dušan Miletić, Stevan Milojković i Denis Jovanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << dok je treće mesto zauzela ekipa "Teče", u sastvau Marko Habe, Dušan Nikolić, Vlada Todorović i Nemanja Golubović.

U okviru turnira održano je i takmičenje u šutiranju trojki gde je od 19 prijavljenih takmičara najbolji bio Lazar Živadinović, ispred Nikole Nedeljkovića i Olega Obradovića.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.