JP „Putevi Srbije“: Oprez na putevima, tek nas čekaju niske temperature

Izvor: Bor030.net, 20.Mar.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JP „Putevi Srbije“: Oprez na putevima, tek nas čekaju niske temperature

JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu jer nas niske temperature i sneg tek očekuju.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda u naredna tri dana u svim krajevima Srbije očekuju se niske temperature, snežne padavine i formiranje snežnog pokrivača na severu visine pet do 10 centimetara, a u ostalim krajevima od 10 do 20 centimetara.

„JP „Putevi Srbije“ apeluje >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << na vozače da, zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura, moguće poledice i slabe vidljivosti na pojedinim deonicama, bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko krenu da obavezno imaju zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine i istu prilagode uslovima na kolovozu“, kaže se u saopštenju ovog preduzeća u kojem navode da ekipe putara sa svom raspoloživom mehanizacijom 24 sata intervenišu na terenu i da posipaju kritične deonice u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.