GUČA: Najbolji orkestar Bojana Krstića iz Hana

Izvor: OkRadio.rs, 13.Avg.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUČA: Najbolji orkestar Bojana Krstića iz Hana

Vranje - Orkestar Bojana Krstića iz Vladičinog Hana proglašen je za najbolji orkestar 57. Sabora trubača u Guči. Prva truba Dragačevskog sabora je Janko Jovanović iz orkestra Janka Jovanovića i LJubivoja Dikovića iz Požege.   Nagradu za najizvornije muziciranje osvojio je orkestar Ivana Đenadića iz Akmačića.   Poslednjeg dana ovogodišnjeg Sabora trubača biće poznato ime šampiona Guče, a trubački festival zatvoriće Goran Bregović i grupa “Bijelo dugme“.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT SNIMAK! Kiša je pljuštala u Guči, a onda su Srbi seli i počeli da veslaju niz ulicu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2017

Pa, da zaplivamo....Sabor trubača u Guči je završen, a čak ni jučerašnja obilna kiša nije mogla da pokvari dobro raspoloženje posetilaca. Ovaj snimak sa ulica Guče govori da zabava ne prestaje ni kada je ceo grad poplavljen...Pogledajte OVDE prvu fotografiju male Tare, Anine i Rastine ćerkice...Inače,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.