Izvor: Pančevac-online.com, 29.Nov.2022, 09:58

DR SVETLANA STANIŠIĆ UPOZORAVA NA 3 GREŠKE KOJE PRAVE SVI KOJI POSTE: Postite, a gojite se! Ovo su TRI najvažnija saveta!

Dr Svetlana Stanišić, profesor fizičke hemije, otkriva najčešće greške koje ljudi prave u ishrani tokom posta, a koje loše utiču na zdravlje. Pravoslavni vernici započeli su Božićni post koji će trajati tačno 40 dana. To podrazumeva odricanje od određenih namirnica, ali mnogi ga shvataju kao dijetu ili gladovanje. Gostujući u emisiji „Puls Srbije“ na Kurir […] The post DR SVETLANA STANIŠIĆ UPOZORAVA NA 3 GREŠKE KOJE PRAVE SVI KOJI POSTE: Postite, a gojite se! Ovo su TRI najvažnija saveta! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.