Izvor: Radio Dunav, 16.Apr.2021, 12:48

НАКНАДА ЗА КОРИШЋЕЊЕ ЛЕТЊИХ БАШТИ УМАЊЕНА ЗА 90%

Општинска управа општине Апатин донела је одлуку да се накнаде за коришћење јавних површина за летње баште на територији општине Апатин умање за 90%. Право на умањење закупа, власници летњих башти имаће за период од 01. априла до краја 2021. године.
Угоститељство је једна >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << од грана привреде која је економски највише погођена последицама пандемије коју је изазвао коронавирус, те се надам да ћемо на овај начин помоћи предузетницима и олакшати им ову незавидну ситуацију у којој смо се сви заједно нашли, рекла је председница општине Апатин Дубравка Кораћ.
Председница је изразила наду и да ће епидемиолошка ситуација ускоро бити таква да ће угостители моћи нормално да раде.
Извор-СО Апатин
The post НАКНАДА ЗА КОРИШЋЕЊЕ ЛЕТЊИХ БАШТИ УМАЊЕНА ЗА 90% appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.