Izvor: Radio Dunav, 11.Maj.2021, 15:59

ОПШТИНА АПАТИН УГОСТИТЕЉИМА УМАЊИЛА ЗАКУП БАШТИ ЗА 90 ОДСТО

Одборници Скупштине општине Апатин на данашњој седници усвојили су Одлуку о олакшицама за утврђивање накнаде за коришћење јавних површина за летње баште на територији општине Апатин за 2021. годину.
Овом одлуком је предвиђено да угоститељи за постављање башти у периоду >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << од 1. априла до 31. децембра 2021.године плаћају 90 одсто мању цену закупа јавне површине.
Како је наведено у образложењу одлуке, разлог за њено доношење јесте потреба да се повећа ликвидности обвезника накнаде и на тај начин очува пословање и запосленост, те помогне привредним субјектима којима је епидемија вируса КОВИД-19 отежала пословање.
Иначе, цена закупа јавне површине на дневном нивоу износи 8 динара по квадратном метру у првој зони, у другој зони 6 динара, у трећој 5 динара и 3 динара за четврту зону.
The post ОПШТИНА АПАТИН УГОСТИТЕЉИМА УМАЊИЛА ЗАКУП БАШТИ ЗА 90 ОДСТО appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.