ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О ДОДЕЛИ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ – НОВАЦ ДОБИЛА 72 ГРАЂАНИНА

Izvor: Radio Dunav, 26.Okt.2021, 09:06

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О ДОДЕЛИ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ – НОВАЦ ДОБИЛА 72 ГРАЂАНИНА

На основу конкурса који је расписала општина Апатин у вези енергетске ефикасности, синоћ су у великој сали Општинске управе потписани уговори о додели бесповратних средстава за замену спољних врата и прозора на породичним кућама и становима. На конкурс који је трајао од 15. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << јула до 5. августа стигле су 153 пријаве, а 72 грађанина са највише бодова добили су средства. Према речима Томислава Силађија, помоћника председнице општине Апатин, вредност конкурса је пет милиона динара.
-Интересовање грађана за овај конкурс који је расписала Општина Апатин је било велико и стигле су 153 пријаве. Комисија за спровођење овог јавног конкурса је прегледала пристиглу документацију, извршила бодовање по унапред утврђеној формули и саставила ранг листу према којој су средства за замену столарије добила 72 наша суграђана. Молим грађане општине Апатин да буду стрпљиви, пошто имамо у плану да распишемо нови конкурс, поручио је Силађи.
Он је напоменуо да сви који су потписали уговоре, од сутра могу да крену у реализацију радова.
-Kомисија ће изласком на терен и увидом у завршене радове од крајњих корисника помоћи узимати рачун који су добили приликом измиривања обавеза ка извођачу, као и број текућег рачуна корисника на који ће му кроз два до три дана бити рефундирано 50% средстава, а највише 100.000,00 динара, објаснио је Силађи.
Бранко Ћурчић, један од Апатинаца који је добио средства на овом конкурсу је рекао да му субвенција општине много значи, јер ће са њом успети да замени стару столарију.
-Новац који сам добио по овом конкурсу ће ми помоћи да заменим прозоре и врата на свом стамбеном објекту који су дотрајали. Уз субвенцију општине коју сам добио, успећу да урадим оно што већ дуже време планирам, нагласио је Ћурчић.
The post ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О ДОДЕЛИ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ – НОВАЦ ДОБИЛА 72 ГРАЂАНИНА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.