Izvor: Radio Dunav, 26.Jan.2021, 11:53

У АПАТИНУ ДО ДАНАС ВАКЦИНИСАНО 708 ГРАЂАНА – БРОЈ ЗАРАЖЕНИХ У ПАДУ (52)

Eпидемиолошкa ситуацијa у општини Апатин је све боља, а у Дому здравља је почела и вакцинација грађана. Помоћница директора апатинског Дома здравља Бранке Бајић је рекла да тренутно има 52 активна случаја.
-На данашњи дан у општини Апатин имамо 52 особе које су заражене вирусом >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Ковид-19. Полако пада број оболелих и сматрамо да је то сада под контролом, али и даље морамо бити обазриви и поштовати прописане епидемиолошке мере.
Вакцинација у апатинском Дому здравља је почела прошле среде, а према речима Бранке Бајић, до данас је вакцинисано 708 грађана.
-Кренули смо са вакцинацијом у среду, као и остатак државе и до сада је вакцину примило 708 грађана општине Апатин. Пацијенте вакцинишемо кинеском вакцином „Синофарм“, а заинтересовани се могу пријавити преко портла е-Управа или телефоном на број 0800/222-334. Грађани након пријаве за три до четири дана добијају СМС поруку са термином вакцинације, и треба да дођу у тачно заказано време, објаснила је Бранка Бајић и нагласила да заинтересовани за вакцинацију не могу да се пријаве у Дому здравља.
Она је изјавила да у Апатину до сада није било особа које су након имунизације имале нус појаве и реакције на вакцину.
The post У АПАТИНУ ДО ДАНАС ВАКЦИНИСАНО 708 ГРАЂАНА – БРОЈ ЗАРАЖЕНИХ У ПАДУ (52) appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.