Izvor: Radio Dunav, 13.Apr.2021, 09:43

У АПАТИНУ 3351 РЕВАКЦИНИСАНИХ ГРАЂАНА

На територији општине Апатин ове недеље забележен је смањен број грађана који су се јављали на прегледе у Ковид амбуланти. Другу дозу вакцине против корона вируса примило је 3351 становник наше општине. О конкретним бројкама је говорила помоћница директора Дома здравља Апатин >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Бранка Бајић.
-На територији општине Апатин тренутно имамо 184 суграђана који су имали позитиван налаз на вирус Ковид -19. Број грађана који се дневно јавља на преглед буде до 20, док број позитивних осцилира и у просеку буде десетак, рекла је Бранка Бајић.
Он је у недељном извештају навела да вакцинација тече по плану, те да имамо укупно 3351 ревакцинисаног грађанина наше општине.
-Позив на вакцинацију грађана по селима је наишао на одличне реакције. Имамо, мимо спискова које добијамо из министарства, преко 500 пријављених грађана за масовну вакцинацију коју ћемо организовати по селима. Очекујемо ускоро испоруку кинеске вакцине Синофарм, након чега ћемо све пријављене обавестити о месту и термину вакцинације, поручила је Бранка Бајић.
СО Апатин

The post У АПАТИНУ 3351 РЕВАКЦИНИСАНИХ ГРАЂАНА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.