ОД ПРОДАЈЕ ФОТОГРАФИЈА И КОНЦЕРТА „РИБЉЕ ЧОРБЕ“ ВИШЕ ОД 200.000 ДИНАРА ИДЕ У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ

Izvor: Radio Dunav, 14.Jan.2020, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОД ПРОДАЈЕ ФОТОГРАФИЈА И КОНЦЕРТА „РИБЉЕ ЧОРБЕ“ ВИШЕ ОД 200.000 ДИНАРА ИДЕ У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ

На Тргу Никола Тесла у Апатину синоћ је одржан концерт рок групе „Рибља Чорба“, а догађају је претходила хуманитарна изложба фотографија са претходног концерта овог популарног бенда у нашем граду који је одржан 2012. године.
Изложба је одржана у апатинском рок клубу „ЦK >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Пик“ и била је продајног карактера, а понуђено је двадесет фотографија димензија 50×30 односно 50×50 цм, аутора Бранка Малешевића фотографа из Сомбора. Заинтересовани грађани имали су прилику да учествују у лицитацији и купе неку од фотографија, а почетна цена сваке је била 1.000 динара. Према речима Немање Јовића, директора Туристичке организације Апатин, све фотографије су продате и сакупљена је значајна сума новца која ће отићи у хуманитарне сврхе.
-Са задовољством могу рећи да је свих двадесет фотографија откупљено и захваљујем се свим учесницима у лицитацији јер је скупљено 177.500 динара. Сав новац ће бити дониран за лечење нашег суграђанина Момира Николића који болује од тежег облика дијабетеса, због чега губи вид и неопходна му је операција, рекао је Јовић.
Аукцији су присуствовали и чланови „Рибље Чорбе“, који су дошли да подрже ову хуманитарну акцију, а окупљени су имали прилику да се сликају и попричају са њима.
Поред средстава сакупљених од продаје фотографија, одређена сума новца је прикупљена и од добровољних прилога које су грађани убацивали у кутије постављене у локалу где је одржана лицитација, али и на Тргу Никола Тесла током концерта „Рибље Чорбе“, па ће у хуманиране сврхе од овог догађаја укупно отићи више од 200.000 динара.
The post ОД ПРОДАЈЕ ФОТОГРАФИЈА И КОНЦЕРТА „РИБЉЕ ЧОРБЕ“ ВИШЕ ОД 200.000 ДИНАРА ИДЕ У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.