ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ КОМУНАЛНОМ ПРЕДУЗЕЋУ И  СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ

Izvor: Radio Dunav, 01.Apr.2020, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ КОМУНАЛНОМ ПРЕДУЗЕЋУ И СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ

Општински штаб за ванредне ситуације је обезбедио 150 заштитних визира од којих је 120 донирано Општој болници „Др Радивој Симоновић“ Сомбор, а 30 је добило Јавно комунално предузеће „Наш дом“ из Апатина. Председник општине Апатин, Милан Шкрбић је рекао да ово можда није нека >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << велика количина, али је донација значајна зато што визира нема на тржишту.
-Визири су потребни свима онима који су у директном контакту са потенцијлно зараженим људима и онима који су често на местима где је могућност заразе од вируса КОВИД-19 велика. Апатински Дом здравља за сада има довољан број, па је одлучено да већину визира донирамо сомборској болници, а 30 комада да предамо нашем комуналном предузећу, како би људи који сваког дана на терену и дезинфикују улазе, зграде, путеве и друго били боље заштићени, рекао је Шкрбић.
Директор ЈКП „Наш дом“ Небојша Смиљанић се захвалио општини Апатин на овој донацији, као и на континуираном достављању маски, руковица и друге заштитне опреме коју радници користе.
-Мислим да је ово права ствар у право време, како би пружили радницима и додатну заштиту. Људи на терену су највише изложени јер се свакодневно крећу по готово читавој општини Апатин и самим тим су изузетно изложени ризику да буду заражени овим вирусом, нагласио је Смиљанић.
Донацију коју је испред оштине Апатин предао председник Милан Шкрбић, у име Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор је примио в. д. директора др Драган Растовић.
The post ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ КОМУНАЛНОМ ПРЕДУЗЕЋУ И СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.