НА ХУМАНИТАРНОМ РУКОМЕТНОМ ТУРНИРУ ПРИКУПЉЕНО 10.290 ЗА МАЛОГ ДАНИЛА

Izvor: Radio Dunav, 06.Feb.2023, 14:11

НА ХУМАНИТАРНОМ РУКОМЕТНОМ ТУРНИРУ ПРИКУПЉЕНО 10.290 ЗА МАЛОГ ДАНИЛА

У апатинској спортској хали јуче, 05. фебруара 2023. године је одигран хуманитарни турнир у рукомету за девојчице од 12 до 16 година, на којем су поред домаћих рукометашица учествовале и девојчице из Сивца и Дероња. У склопу турнира су одигране четири утакмице, а резултат је био у >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << другом плану. Девојчице су се дружиле, играле рукомет и што је најбитније, помогле малом Апатинцу, Данилу Балаћу.
Током турнира су прикупљана новчана средства за Данилово лечење, а од организатора манифестације, ОРК “Аптин” смо сазнали да је 10.290 динара, колико је сакупљено, уплаћено на рачун Фондације “Буди хуман”.
The post НА ХУМАНИТАРНОМ РУКОМЕТНОМ ТУРНИРУ ПРИКУПЉЕНО 10.290 ЗА МАЛОГ ДАНИЛА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.