ВИДЕО НАДЗОРОМ ПРОТИВ ВАНДАЛА- ПОСТАВЉЕНЕ КАМЕРЕ НА ДЕЧЈЕМ ИГРАЛИШТУ

Izvor: Radio Dunav, 01.Mar.2021, 12:11

ВИДЕО НАДЗОРОМ ПРОТИВ ВАНДАЛА- ПОСТАВЉЕНЕ КАМЕРЕ НА ДЕЧЈЕМ ИГРАЛИШТУ

Учестале сцене уништавања дечјих игралишта у Апатину, справа и реквизита требало би у будућности да буду све ређе.
Намеру да стану на пут ванадалима који уништавају реквизите намењене нашим најмлађим суграђанима донела је локална самоуправа, и то постављањем видео надзора >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << на највећем игралишту у Апатину, оном у Блоку 112.
Kако наводе у општини Апатин, постављене камере ће помоћи у превенцији вандализма, али и у хватању и кажњавању оних који чине штету.
-Захтев је стигао од родитеља али и станара у суседним објектима који су од отварања овог игралишта често пријављивали уништавање постављених реквизита, кажу у општини.
Постављени видео-надзор ће бележити материјал који ће по потреби бити достављан на увид Полицијској станици ради идентификације евентуалних починилаца, али и свих других који својим понашањем угрожавају безбедност деце на овој јавној површини.
The post ВИДЕО НАДЗОРОМ ПРОТИВ ВАНДАЛА- ПОСТАВЉЕНЕ КАМЕРЕ НА ДЕЧЈЕМ ИГРАЛИШТУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.