Izvor: Radio Dunav, 14.Avg.2020, 13:12

ЗБО- БРОЈ ЗАРАЖЕНИХ КОРОНАВИРУСОМ У ПАДУ

На болничком лечењу у Општој болници “Др Радивој Симоновић” у Сомбору налази се осам пацијената код којих је потврђен коронавирус. Само један пацијент се налази на механичкој вентилацији, званично је саопштила болница.
У респираторној амбуланти Опште болнице Сомбор >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 12. августа прегледано је укупно 14 пацијената са температуром и респираторним симптомима, а 11 пацијената је тестирано на коронавирус. Kод шест пацијената је потврђено присуство коронавируса и они су послати у кућну самоизолацију. Два пацијента ПЦР позитивна отпуштена су из Kовид одељења у кућну самоизолацију, наведено је у дневном извештају сомборске болнице.
The post ЗБО- БРОЈ ЗАРАЖЕНИХ КОРОНАВИРУСОМ У ПАДУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.