Izvor: Radio Dunav, 06.Jul.2020, 13:41

НАЈАВЉЕН ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА ЛАРВИ КОМАРАЦА НА ТЕРИТОРИЈИ АПАТИНА

На основу уговора са Покрајинским секретаријатом за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине, предузеће „Еко-сан плус“ д.о.о из Београда ће у суботу, 01. августа 2020. године извршити третман сузбијања ларви комараца са земље на територији општине Апатин.
Третман >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ће се вршити током јутра и почеће од 8 часова, а користиће се препарат LARVASTOP ZG, PIRIPROX ZG који није опасан за пчеле. Локације које ће бити третиране су Апатин, Сонта, Свилојево, Купусина, Бања Јунаковић са акцентом на стаништима приобаља река, изливи река, канали, језера и баре укупнe површинe 140 хектара.
The post НАЈАВЉЕН ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА ЛАРВИ КОМАРАЦА НА ТЕРИТОРИЈИ АПАТИНА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.