БИРАМО НАЈЛЕПШЕ БАШТЕ И ТЕРАСЕ

Izvor: Radio Dunav, 10.Maj.2020, 19:02

БИРАМО НАЈЛЕПШЕ БАШТЕ И ТЕРАСЕ

Радио Дунав и ове године бира најлепше баште и терасе на територији целе општине а за најлепше уређене предвиђене су богате награде када буде проглашење у јулу.
Предлози су већ почели да стижу а прва нам се фотографијама свога дворишта јавила Жељка Димић из улице Милоша >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Растовића 17. Наша суграђанка је послалa неколико фотографија свог уређеног дворишта и тиме практично отворила овај наш конкурс.
Kомшије су такође из Поштанске улице стамбене зграде тик уз Војвођанску банку предложиле свог комшију Небојшу Шћекића, архитекту и сликара, који већ низ година гаји винову лозу која краси цео један зид од 200 квадрата тог објекта према Дому здравља улепшавајући свих шест станова у згради, а лети ширећи угодну хладовину. Уз то ни род грожда који је доступан свим станарима није занемарљив који сви заједно брину о овим засадима лозе.
ЈАВИТЕ СЕ И ВИ СВОЈИМ ПРЕДЛОЗИМА И ФОТОСИМА. Улепшајмо на овај начин наш град, подстакним једни друге, размењујмо идеје, бринимо о околини.
Све ваше предлоге ће разматрати стручни жири а награде за најлепше просторе додељевића се на лето.
The post БИРАМО НАЈЛЕПШЕ БАШТЕ И ТЕРАСЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.