АГРОСТАРТ ИЗ СОМБОРА ДОНИРАО ПРСКАЛИЦУ МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ КУПУСИНА

Izvor: Radio Dunav, 01.Apr.2020, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АГРОСТАРТ ИЗ СОМБОРА ДОНИРАО ПРСКАЛИЦУ МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ КУПУСИНА

Предузеће „Агростарт Мз“ из Сомбора донирало је електричну прскалицу Месној заједници Kупусина која ће служити за дезинфекцију објеката у борбу против вируса корона. Захтев за донацију упутила је мештанка Kупусине, Марија Молнар.
Веома сам захвална предузећу >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << „Агростарт“ које је без двоумљења одлучило да помогне МЗ Kупусина. Прскалица ће већ данас бити у употреби како би дезинфиковали простор око Дома здравља, објекат месне заједнице и друга места на којима се мештани окупљају. Марија је медицински радник, према њеним речима дезинфекција је најбитнија превентивна мера у борби против ширења вируса Kовид-19.
Дезинфекција се мора обављати, посебно када је реч о вирусу корона, за којег је доказано да се дуго задржава на површинама рукохвата, врата, тоалета, клупа, свих места где људи иначе бораве и предмета које користе.
Здравко Јеж власник предузећа „Агростарт“ каже да је прскалица новије генерације, капацитета 14 литара, лагана и практична за руковање. Има облик ранца, а јака батерија омогућава јој дуг и континуиран рад.
The post АГРОСТАРТ ИЗ СОМБОРА ДОНИРАО ПРСКАЛИЦУ МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ КУПУСИНА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.