АПАТИНЦИ ПЛИВАЛИ У МИНХЕНУ

Izvor: Radio Dunav, 19.Jan.2020, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПАТИНЦИ ПЛИВАЛИ У МИНХЕНУ

Поред пливање за Часни крст које је одржано у апатинској Марини на Дунаву, Апатинци су пливали и у Минхену у Немачкој где је другу годину заредом одржана Богојављенска трка.
Иако удаљени 1000 километар од Апатина, Јовица Јеличић, Милан Почуча и Ђорђо Дражић не дозвољавају >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << да забораве обичаје земље из које потичу.
-По веома хладном времену и ове године је 5о пливача из свих крајева Србије и Републике Српске учествовало у пливању. Најбројнији су били Апатинци и као учесници али и као навијачи, каже за радио Дунав, наш суграђанин Јовица Јеличић, који живи и ради у Минхену.

Пливање је одржано на језеру Ример (Riemer See), а први до крста је допливао Милан Васковић који је крст препустио најмлађем овогодишњем учеснику, тринаестогодишњем Михајлу Јовановићу.
The post АПАТИНЦИ ПЛИВАЛИ У МИНХЕНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.