Izvor: Radio Dunav, 15.Dec.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОДБОЈКАШИЦЕ СЛАВИЛЕ У КОМШИЈСКОМ ДЕРБИЈУ

Одбојкашице Апатина су у суботу славиле у комшијском дербију. Oне су савладале ОK ЦВС из Сомбора резултатом 1:3 у сетовима.
Утакмица у Сомбору је оправдала епитет дербија и одиграна је пред великим бројем навијача. Најбоље у редовима Апатина су биле Сања Малеш, Јелена Дизија >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и Ивана Милер.
Ово је била последња утакмица на гостујућем терену за Апатинке у овој сезони. Податак вредан пажње је свакако да одбојкашки клуб Апатин у 2019 години није изгубио ниједну утакмицу као гостујућа екипа. Апатинке су у пролећном делу сезоне 2018-2019 и у јесењем делу првенства 2019-2020 оствариле све победе као гостујућа екипа.
У последњој утакмици у овој години која ће бити одиграна у суботу, Апатин дочекује Меркур из Бачке Паланке.
The post ОДБОЈКАШИЦЕ СЛАВИЛЕ У КОМШИЈСКОМ ДЕРБИЈУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.