Izvor: Radio Dunav, 20.Nov.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПАТИНСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ЗА ФЕБРУАР ПРИПРЕМИО БОГАТ ПРОГРАМ

Апатински Културни центар је за фебруар припремио богат и разноврстан програм. У петак, 07. фебруара 2020. године од 19 часова у галерији „Меандер“ ће бити отворена изложба слика Татјане Димитријевић, а дан касније (08. фебруара) у великој сали Културног центра ће бити одиграна представа >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << „Огњиште“, Драмског студија „Луча“ – Културноуметничког друштва Крушчић.
Поводом Дана државности, 14. фебруара ће у великој сали бити одржана свечана академија, 15. фебруар је резервисан за филмски програм, док ће 19. фебруара бити изведена представа „Примадоне“. У малој сали апатинског Културног центра 21. фебруара ће бити одржана смотра рецитатора, а истог дана од 19 часова у галерији „Меандер“ ће бити отворена изложба фотографија Зорана Милутиновића.
Фебруарски програм у Културном центру ће заокружити предавање Жане Ердељан, психолога и међународно сертификованог едукатора за родитеље у области позитивне дисциплине. Она ће 28. фебруара говорити на тему „Високосензитивно дете – како га препознати и подржати“.
The post АПАТИНСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ЗА ФЕБРУАР ПРИПРЕМИО БОГАТ ПРОГРАМ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.