Izvor: Radio Dunav, 17.Okt.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОДРЖАНА 35 СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АПАТИН

Јуче је одржана 35. седница Скупштина општине Апатин, на којој је усвојен предлог одлуке о изради плана детаљне регулације за блок 15 и делове блокова 9 и 14 у Апатину.
Општински парламент је на свом заседању донео одлуку о измени одлуке о стипендирању студената на територији >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << општине Апатин, усвојен је извештај о извршењу одлуке о буџету општине Апатин за 2019. годину, са извештајем о извршењу средстава самодоприноса, за период јануар – септембар 2019. године, а одборници су већином гласова усвојили предлог решења о образовању штаба зимске службе општине Апатин за 2019/20 годину као и њен оперативни план.
Скупштина је у свом раду усвојила предлог решења о престанку мандата одборника Мирка Цвјетићанина и верификовала мандат одборнице Мире Митић
Донете су и одлуке о именовању директора Јавног комуналног предузећа „Наш дом“ , Небојше Смиљанића, именовани су нови чланови школског одбора Техничке школе са домом ученика у Апатину, Основне школе „Младост“ Пригревица и чланови школског одбора Основне школе „Жарко Зрењанин“ Апатин.
Такође, локални парламент је усвојио и прве измену годишњег програма пословања Јавног предузећа за управљање путничким пристаништем и марином „Апатин“ Апатин, за 2019.годину.
The post ОДРЖАНА 35 СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АПАТИН appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.