Izvor: Radio Dunav, 04.Okt.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

У АПАТИНСКОЈ ОСНОВНОЈ ШКОЛИ ТРАДИЦИОНАЛНО БОГАТ ПРОГРАМ ПОВОДОМ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

Апатинска Основна школа „Жарко Зрењанин“ ове седмице низом догађаја обележава Дечју недељу, а тема ове године је „Да право свако – дете ужива лако“. У понедељак, 07. октобра 2019. године у холу школе биће постављена изложба плаката „Дечја права“, за ученике VI разреда у Вишенаменској >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << сали биће организовано предавање на тему „Трговина људима“, једно одељење трећег разреда ће посетити Дом старих, а ученици првог и другог разреда ће од 11,30 сати на главној улици цртати по асфалту.
У уторак, 08. октобра ће бити организована манифестација „Јесен шета нашим градом“, у оквиру које ће на Тргу Никола Тесла од 11,30 сати бити одржана ревија јесењих костима. У случају лошег времана све планирано биће одржано у школској хали.
Ученици од I до IV разреда у среду, 09. октобра имаће прилику да погледају позоришну представу „Несрећна Кафина“, а за чланове Ученичког парламента биће организован пријем код председника општине Апатин.
У четвртак, 10. октобра у улици Српских Владара од 11 сати биће одржана дечја пијаца, а у петак, 11. октобра у истом термину на стадиону „Младости“ ће бити одржан јесењи крос.
The post У АПАТИНСКОЈ ОСНОВНОЈ ШКОЛИ ТРАДИЦИОНАЛНО БОГАТ ПРОГРАМ ПОВОДОМ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.