Izvor: Radio Dunav, 27.Dec.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ДЕДА МРАЗ РОНИЛАЦ У СУБОТУ НА АПАТИНСКОЈ МАРИНИ

Из Друштва за подводне активности “Апатин” су саопштили да ће Деда Мраз ронилац и ове године делити пакетиће најмлађим Апатинцима. “Омиљени дека” ће у апатинској “Марини” (код “Нике”) из Дунава изронити у суботу, 31. децембра 2022. године у 12 часова, а родитељи пакетиће за своју >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << децу које ће сами купути треба да донесу најкасније до 11 часова.
Родитељи који за своје малишане обезбеде пакетић, децу треба да доведу најраније у 11,45 часова када ће бити извршена подела пакетића и сликање са Деда Мразом рониоцем.
Због броја пакетића и организације око поделе, родитељи треба да се најаве бар дан раније путем телефона 060/601-46-90, а контакт особа је Вељко Цветићанин.
The post ДЕДА МРАЗ РОНИЛАЦ У СУБОТУ НА АПАТИНСКОЈ МАРИНИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.