Izvor: Radio Dunav, 25.Dec.2018, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА ЖУПНИКА ЈАКОБА ПФАЈФЕРА

Јакоб Пфајфер, апатински жупник и наддекан подунавски, упутио је празничну честитку верницима који Божић славе по Грегоријанском календару.
Он је у својој честитки рекао да на Божић славимо рођендан једином вечном спаситељу, Исусу Христу и нагласио да другог правог спаситеља >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << сем њега ми немамо.
-Он је тај који нас може спасити из свега, а једино тражи да му верујемо. Познато је да у Светом Јеванђељу стоји, да када Исус некога оздрави или када моли за оздрављење он каже: „Вера те је твоја спасила“ или „Иди, нека ти буде како верујеш“. Дакле, верујмо да је Исус једини спаситељ, рекао је Пфајфер.
Апатински жупник је рекао да у време пандемије Корона вируса треба да пазимо једни на друге поштујући савете стручњака, али је нагласио да треба и да молимо Бога једни за друге.
-Молимо Бога и верујмо њему, јер он је једини прави спаситељ. Ова пандемија је једно велико искушење за све нас, како за вернике тако и за оне који нису у вери и зато желим да овај Божић буде заиста свима нама спасоносан и да нам се свима у душу улије радост. Јер ако нас обузме жалост и ако се оптеретимо читавом ситуацијом, онда нећемо имати воље ни за живот. Међути, упарво нам новорођени Исус доноси смисао за живот, доноси нам радост, а то је радост вечнога живота. Радујмо се јер нам се родио спаситељ, па ми будимо једни другима спаситељи, али најпре молећи заиста јединога спаситеља Исуса Христа да нам буде на помоћи, поручио је Јакоб Пфајфер.
The post БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА ЖУПНИКА ЈАКОБА ПФАЈФЕРА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.