АПАТИНСКА МАРИНА НА ГРЧКО-СРПСКОМ ТУРИСТИЧКОМ ФОРУМУ

Izvor: Radio Dunav, 15.Nov.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПАТИНСКА МАРИНА НА ГРЧКО-СРПСКОМ ТУРИСТИЧКОМ ФОРУМУ

Успешан рад и туристички потенцијал апатинске Марине представљен је на Првом грчко-српском туристичком форуму у Солуну, раније овог месеца. У организацији Привредне коморе Војводине, на овом догађају учествовала је в.д. директора ЈП Путничко пристаниште и марина „Апатин“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Љиљана Крец. Форум је одржан у склопу међународне туристичке изложбе Филоксенија, која је један од највећих сајмова туризма у Европи.
Потенцијали Апатина представљени су у току званичних панела, али и у низу појединачних сусрета на којима је остварен контакт са учесницима из Грчке, али и другим партнерима из Србије. У овим билатералним разговорима учешће је узело преко стотину грчких компанија, туристичких оператера, удружења и пословних асоцијација.
– Успешно смо представили туристичке капацитете како наше Марине, тако и целог Апатина. Носимо веома позитивне утиске са одржаних састанака и верујемо да ће овај вид промоције дати добре резултате. Сусрели смо се са великим интересовањем за нашу понуду и због тога очекујемо још већи пораст броја гостију у наредној сезони, рекла је Љиљана Крец.
Делегација из Србије је након завршених пословних сусрета положила венце на српско војничко гробље Зејтинлик у Солуну, поводом Дана примирја и стоте годишњице ослобођења у Првом светском рату.

The post АПАТИНСКА МАРИНА НА ГРЧКО-СРПСКОМ ТУРИСТИЧКОМ ФОРУМУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.