Izvor: Radio Dunav, 03.Feb.2023, 16:30

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ОСУДИО НАПАД НА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Апатину оштро је данас осудио напад опозиционих посланика у Скупштини Србије на председника државе Александра Вучића. Саопштење преносимо у целости.
-У Скупштини Републике Србије одржава се седница Парламента на којој се >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << требало расправљати о животу нашег народа на Косову и Метохији, нажалост, неки су то видели као сопствену прилику да се промовишу.
Јединствена прилика да се покаже јединство и снага по најважнијем питању за државу Србију, прокоцкана је од стране опозиције која је ову прилику видела као начин за самопромоцију уз узвике, анималистичке урлике, који не приличе ни улици. 
Уместо конструктивне расправе, грађани Србије имали су прилике да виде неотесану опозицију која је често неатрикулисаним гласовима покушавала да спречи грађане да чују шта председник Србије, Александар Вучић, желе да им поручи. 
Као ескалација рушилачког понашања, уследио је и недопустив напад на председника Републике Србије, Александра Вучића. Скупини чији је број гласова на нивоу статистичке грешке није доста да нападају чланове породице председника Вучића, већ користе сваку прилику да направе неред и хаос, попут оног који смо имали прилику да видимо. 
Општински одбор Српске напредне странке Апатин најоштрије осуђује понашање опозиције, напуштање седнице, напад на председника Вучића и деструктивно понашање које су грађани Србије видели. 
Политика Александра Вучића је државотворна, за разлику од њихове која је вођена искључиво личним интересима до којих покушавају да дођу путем јефтиних политичких поена. 
Општински одбор Српске напредне странке Апатин је уз председника Александра Вучића, уз политику раста и развоја, уз политику националног поноса, додаје се у саопштењу.
ОО Српске напредне странке Апатин
The post ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ОСУДИО НАПАД НА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.