Izvor: Radio Dunav, 06.Jul.2022, 12:54

ТОКОМ “РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ” АУТОМОБИЛЕ ОСТАВЉАТИ ИСКЉУЧИВО НА ПАРКИНГ ПРОСТОРЕ

Овогодишње, 59. по реду “Апатинске рибарске вечери” биће одржане од 06. до 09. јула. Наредних дана Апатин ће бити центар добре забаве, а организатори очекују да ће као и ранијих година, манифестацију поред Апатинаца, посетити и велики број људи из читавог округа. Један од проблема >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << који се јавља приликом организације оваквих манифестација је непрописно паркирање услед недостатка паркинг места, због прилива великог броја возила.
Из Туристичке организације Апатин апелују на све возаче који на манифестацију долазе аутомобилом, да се не паркирају на зелене површине, посебно у градски парк који ће за бити затворен, јер ће се такви прекршаји кажњавати.
Апатинци и гости са стране могу да користе паркинг места која се налазе код бродоградилишта, апатинске “Марине”, пиваре и “Лидла”, затим у улици Милоша Обилића и на почетку улице Светог Саве, као и паркинге код спортске хале и основне школе, код бивше железничке станице, али и друга места у граду која су предвиђена за паркирање.
The post ТОКОМ “РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ” АУТОМОБИЛЕ ОСТАВЉАТИ ИСКЉУЧИВО НА ПАРКИНГ ПРОСТОРЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.