РАДИКАЛИ ОБЕЛЕЖИЛИ СЛАВУ

Izvor: Radio Dunav, 12.Feb.2022, 16:42

РАДИКАЛИ ОБЕЛЕЖИЛИ СЛАВУ

Сечењем колача у седишту странке, Општински одбор Српске радикалне странке обележило је данас своју славу, Света Три Јерарха.
Славки колач је освештао апатински свештеник Младен Глушац, а овогодишњи кум славе Јован Радаковић предао је кумство Зорану Врућану. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Присутне је поздравио покрајински посланик и председник ОО СРС-а Александар Смиљанић који је говорио о припремама за предстојеће парламентарне изборе.
-Славу обележавамо у предвечерје ванредних парламентарних и председничких избора, а стратешки циљ српских радикала је повратак у Народну скупштину Републике Србије. Свима је јасно и евидентно да скупштина не може да функционише на овај начин, да буде право представништво грађана, уколико се у њој не налазе српски радикали. Тако је било деценијама уназад, тако ће бити и у наредном периоду. Општински одбор Српске радикалне странке је у пуном капацитету спреман за наредне изборе, а у овом случају искрено се надам да ћемо 3.априла са једним озбиљним бројем посланика ући у републички парламент, поручио је Смиљанић.
Обележавању славе су поред чланова и симпатизера СРС-а, присуствовали и представници Јединствене Србије, Демократске странке, као и чланови Демократске странке Србије.
The post РАДИКАЛИ ОБЕЛЕЖИЛИ СЛАВУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.