Izvor: Radio Dunav, 25.Okt.2021, 12:52

КОШАРКАШИ „ДУНАВА“ ОСТВАРИЛИ ПРВУ ПОБЕДУ У НОВОЈ СЕЗОНИ, ВЕЋ СУТРА ГОСТУЈУ У СРБОБРАНУ

Кошаркашки клуб „Дунав 2014“ је у оквиру четвртог кола Прве лиге север група А на свом терену победио Велику Кикинду резултатом 71:60, по четвртинама 20:21, 17:12, 10:11 и 24:16.
Ово је прва победа Апатинаца у новој сезони, а „Дунав“ ће већ сутра, 29. октобра 2021. године од 18,45 у Србобрану >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << одиграти меч петог кола против истоимене екипе.
„Србобран“ у прва четири кола ма половичан учинак, односно две победе и исто толико пораза и тренутно је четвртопласирани тим на табели, док су Апатинци са скором од три пораза и једном победом пети.
The post КОШАРКАШИ „ДУНАВА“ ОСТВАРИЛИ ПРВУ ПОБЕДУ У НОВОЈ СЕЗОНИ, ВЕЋ СУТРА ГОСТУЈУ У СРБОБРАНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.