Izvor: Radio Dunav, 23.Jun.2021, 12:15

АПАТИНСКИ МАТУРАНТИ ВЕЧЕРАС ПРОСЛАВЉАЈУ КРАЈ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

Ученици завршних разреда апатинских средњих школа вечерас имају матурско вече, које ће бити одржано у сали „Човић стил“. Скуп матураната је заказан за 18:30 часова код фонтане у улици Српских Владара, након чега ће кренути у организовану шетњу центром града и улицом Петефи Шандора >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << све до Трга Никола Тесла. Апатински матуранти ће на централном градском тргу бити до 19:30 часова, након чега ће се преселити у салу „Човић стил“. Тамо ће им се обратити заменик председнице општине Апатин, Радован Ђукић и директори апатинских средњих школа.
Том приликом најбољим ђацима биће додељене награде. Ђак генерације у Техничкој школи са домом ученика је Стефан Терек, а у Гимназији и стручној школи „Никола Тесла“ ово признање је заслужила Јелена Михалек.
Забавни део ће по традицији почети валцером који ће ученици плесати са својим родитељима, а матуранте ће у наставку вечери забављати локални бенд и популарни фолк певач Јован Перишић.
Овогодишње матурско вече је организовала и финансирала општина Апатин.
The post АПАТИНСКИ МАТУРАНТИ ВЕЧЕРАС ПРОСЛАВЉАЈУ КРАЈ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.