ОДБОЈКАШИЦЕ АПAТИНА И ПРИГРЕВИЦЕ ОДЛИЧНЕ У СОМБОРУ

Izvor: Radio Dunav, 21.Jun.2021, 09:21

ОДБОЈКАШИЦЕ АПAТИНА И ПРИГРЕВИЦЕ ОДЛИЧНЕ У СОМБОРУ

У недељу је у Сомбору одржан турнир у уличној одбојци под називом „Дукат Куп 2021“, а на десет одбојкашких терена, у исто толико узрасних категорија се такмичило више од 300 девојчица.
Одбојкаски клуб „Апатин“ је на овом турниру наступио са 11 екипа и освојио седам медаља. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Одбојкашице Апатина су биле најбоље и освојиле златне медаље у категорији 2009., 2010. и 2012. годиште.
У категорији 2012. годиште девојчице ОК „Апатин“ су освојиле поред златне и сребрну медаљу. У категорији 2009., 2006., 2007. годиште Апатинке су освојиле бронзане медаље.
Девојчице Пригревачког „Бум волеја“ су у категорији 2010. годиште избориле пласман у финале и освојиле сребрну медаљу.
Одбојкашице Апатина Јована Вујновић, Анђела Марин и Јована Мандић су проглашене за најбоље играчице турнира у својим категоријама.
Турнир је организовао одбојкашки клуб „Волеј Старс“.
The post ОДБОЈКАШИЦЕ АПAТИНА И ПРИГРЕВИЦЕ ОДЛИЧНЕ У СОМБОРУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.