Izvor: Gradnja-Online.com, 17.Maj.2012, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Solfins" na Sajmu tehnike predstavlja softversko rešenje za projektovanje proizvoda i tehnologija i programiranje CNC mašina

Firma "Solfins" već je tradicionalno učesnik Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća. Ova manifestacija 56. put se održava od 14. do 18. maja 2012. godine na Beogradskom sajmu. "Solfins" će predstaviti kompletno softversko rešenje za projektovanje proizvoda i tehnologija i programiranje CNC mašina.Pored do sada već predstavljenih softverskih rešenja ("SolidWorks 3D CAD", "SolidCAM", "SolidWorks Enterprise PDM", "SolidWorks Simulation". "3Dvia", "ElecWorks", "Lantek"), biće predstavljeni i novi paketi: "SolidWorks Plastics" (softverski paket za simulaciju procesa livenja plastike) i "Logopress" (softverski paket za konstrukciju alata za deformaciju lima i računanje deformacija, dimenzija i oblika pripremaka za operacije izvlačenja i savijanja lima)."Solfinsov" tim je pomogao mnogobrojnim srpskim firmama da unaprede procese razvoja proizvodnje i tehnologije. Na sajmu se možete upoznati sa projektima koje je ova firma udradila za klijente u zemlji, ali i širom sveta. "Solfins" se nalazi na istom mestu kao i prošle godine: Hala I, štand 1108.

Nastavak na Gradnja-Online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Gradnja-Online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Gradnja-Online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.