Zvanično - Jaja Ture u crveno-belom, dočekale ga stotine navijača (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Jaja Ture u "crveno-belom", dočekale ga stotine navijača (video)

Jedan od najboljih afričkih fudbalera svih vremena, ponovo će nositi "crveno-beli" dres.

Jaja Ture je novo pojačanje grčkog Olimpijakosa!

Preneli smo danas da je 35-godišnji vezista iz Obale Slonovače sleteo u Atinu, a sada je i obukao novi dres, dok su ga stotine navijača pozdravile u grčkoj prestonici.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

Podsetimo i da je Jaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ture već nosio dres kluba iz Pireja, u sezoni 2005/06, kada je sa "crveno-belima" osvojio duplu krunu. Navijači očekuju da to i ponovo u svojoj drugoj epizodi u klubu.

Ture je od odlaska iz kluba stekao status jednog od najboljih vezista na svetu, a nema sumnje da će i u svojih 35 godina predstavljati ogromno pojačanje za Oli.

Iskusni vezista iz Obale Slonovače u Olimpijakos stiže kao slobodan igrač, kako mu je ovog leta istekao ugovor sa Mančester sitijem.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ture: "Čast je vratiti se u Olimpijakos"

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2018, 12:05

Novi fudbaler Olimpijakosa Jaja Ture rekao je da je počastvovan što se vratio u taj klub...Ture je naveo da je odbio ponude nekolicine evropskih, azijskih i američkih klubova, kako bi potpisao za Olimpijakos...On je za atinski klub igrao u sezoni 2005-2006, a zatim je sa uspehom igrao za Barselonu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.