Živković i Fejsa moraju da budu srećni, šta će biti s njima do kraja prelaznog roka?

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković i Fejsa ''moraju da budu srećni'', šta će biti s njima do kraja prelaznog roka?

Trener Benfike od početka ove sezone ne računa na srpski tandem.

I Ljubomir Fejsa i Andrija Živković su ove sezone potpuno u drugom planu u ekipi Benfike. Zbog toga se očekivao njihov odlazak već ove zime iz Lisabona, ali se za sada ništa ne dešava.

Za Živkovića navodno postoji interesovanje Olimpijakosa, koji bi ga eventualno doveo na pozajmicu do kraja sezone, i to u slučaju odlaska Podensea. Portugalski mediji, međutim, prenose da je problem u tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što Benfika traži da Grci tokom pozajmice preuzmu sve troškove oko Živkovića, čija plata nije mala, što u Olimpijakosu za sada ne prihvataju.

Što se tiče Fejse, neizvesnost je i u njegovom slučaju, a ona bi mogla da potraje, s obzirom da je ugovorom sa Benfikom vezan do juna 2021. godine.

Na najnovijoj konferenciji za medije, pred sutrašnje gostovanje Pakoš Fereiri, novinari su postavili pitanje treneru Benfike Brunu Lageu i u vezi statusa dvojice srpskih fudbalera.





''Nisam razgovarao s njima. Sa njima sam razgovarao još 1. septembra, na kraju letnjeg prelaznog roka. Od tada još uvek nismo pričali ni o čemu, ali oni takođe moraju da budu srećni. Ako ne odu, prema njima će se postupati na isti način kao i sa svim drugim igračima'', objasnio je trener Benfike.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.