Zakintos – odron na plaži Navajo, sedmoro povređenih

Izvor: RTS, 13.Sep.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakintos – odron na plaži Navajo, sedmoro povređenih

Najmanje sedam osoba je povređeno kada je došlo do odrona stene na popularnoj plaži na ostrvu Zakintos, saopštile su grčke vlasti. Nema nestalih.
Među povređenima su 34-godišnja Čehinja, koja ima frakturu pršljena i njen suprug i dvoje dece, koji su hospitalizovani sa lakšim povredama.

Ostalo troje povređenih je zbrinuto i pušteno iz bolnice, preneo je AP.
Lokalni mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su preneli izjave očevidaca da je velika stena pala u more i stvorila veliki talas koji je potopio male brodove.
Zvaničnici iz luke su saopštili da je plaža evakuisana a da je brodovima sa turistima zabranjeno da prilaze plaži do daljeg.
Prema rečima vlasnika privatnih brodova, u vreme odrona nalazila su se tri broda sa putnicima u tom području.
"Čuli smo zvuk i manji deo stene je pao u more, onda je pao drugi deo i na kraju treći veliki deo koji je izazvao talase i prevrnuo brodove", rekao je neimenovani svedok agenciji AMNA.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DRAMA NA ZAKINTOSU! ODRON NA NAJPOPULARNIJOJ PLAŽI: Stena pala turistkinji na glavu! Ogroman talas potopio brodiće! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Sep.2018

Jedna turistkinja (34) je povređena kada se odronila stena na popularnoj plaži na ostrvu Zakontos, ali nema nestalih, saopštile su grčke vlasti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.