ZATVORENA ULICA KNEZA MILOŠA zbog prolaska delegacije grčkog premijera Aleksisa Ciprasa

Izvor: Blic, 31.Jan.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATVORENA ULICA KNEZA MILOŠA zbog prolaska delegacije grčkog premijera Aleksisa Ciprasa

Ulica kneza Miloša u pravcu ka Gazeli trenutno je blokirana zbog prolaska delegacije grčkog premijera Aleksisa Ciprasa. Ipak, očekuje se da ovaj potez uskoro ponovo bude prohodan.

Saobraćaj se za sada odvija normalno uz blage gužve, prouzrokovane kraćim zatvaranjem ulica.

Po rečima taksista, tokom prepodneva ulice na Novom Beogradu su bile naizmenično zatvarane, a iz bezbednosnih razloga se još uvek ne zna kuda će se sve grčki premijer kretati.

Grčki premijer Aleksis Cipras boraviće dva dana u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CIPRAS NIJE ZATVORIO ULICE, ali je popodnevni špic izazvao velike gužve

Izvor: Blic, 31.Jan.2017

Ulica kneza Miloša, koja je oko 15.45 bila zatvorena u pravcu ka Gazeli zbog prolaska delegacije grčkog premijera Aleksisa Ciprasa, ponovo je otvorena i saobraćaj se u njoj odvija normalno...Po rečima taksista, tokom prepodneva ulice na Novom Beogradu su bile naizmenično zatvarane, a iz bezbednosnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.