Vučić sa Netanijahuom: Zadovoljni saradnjom u svim oblastima

Izvor: RTS, 02.Nov.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Netanijahuom: Zadovoljni saradnjom u svim oblastima

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je u Varni sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom i tom prilikom istakao da su odnosi dveju zemalja tradicionalno dobri, ali da još postoji prostor za razvoj trgovinske razmene i povećanje broja izraelskih investicija u Srbiji.
"Zadovoljni smo saradnjom u svim oblastima", rekao je predsednik Vučić koji se sa Netanjahuom sastao u Varni gde prisustvuje  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Samitu kvadrilaterale Srbije, Bugarske, Grčke i Rumunije.

Vučić je pozitivno ocenio i porast broja izraelskih turista u Srbiji.
U periodu od januara do septembra 2018. godine ukupna trgovinska razmena iznosila je 55,5 miliona dolara.
Pored bilateralnih odnosa Vučić i Netanijahu razgovarali su i o evropskim integracijama, ekonomskoj saradnji i globalnim bezbednosnim izazovima, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.
Netanijahu je zahvalio Vučiću na obnovi sinagoge u Subotici, kao i otvaranju ulice Teodora Hercla u Beogradu tokom posete predsednika Izraela Ruvena Rivlina.
Premijer Netanjahu prihvatio je poziv predsednika Vučića da poseti Srbiju.
Izraelski premijer je počasni gost Samita.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić u Varni s Netanjahuom o bilateralnim odnosima

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Varni u Bugarskoj s premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom o bilateralnim odnosima, evropskim integracijama, ekonomskoj saradnji i globalnim bezbednosnim izazovima, saopštio je Vučićev kabinet...Vučić je istakao da su odnosi dveju zemalja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.