Izvor: Blic, 11.Dec.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Važna Deklaracija o strateškom partnerstvu Srbije i Grčke

Deklaracija o upostavljanju strateškog partnerstva Srbije i Grčke, koja će danas biti potpisana u Atini, veoma je važna, a Grčka je tek treća zemlja u Evropi sa kojom Srbija potpisuje takav dokument, istakao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sednici Visokog saveta za saradnju dve zemlje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Micotakisom, kopredsedavaće na sednici Visokog saveta za saradnju dve države

Izvor: Danas, 11.Dec.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas posetu Grčkoj sastankom s premijerom Kirijakosom Micotakisom u Atini, objavljeno je na Instagram nalogu "Budućnost Srbije AV".

Nastavak na Danas...

Vučić i Micotakis: Deklaracija o strateškom partnerstvu unapredjuje izuzetne odnose Srbije i ...

Izvor: Beta, 11.Dec.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Grčke Kirijakos Micotakis ocenili su u Atini da dve zemlje imaju izuzetne odnose koje će unaprediti danas potpisana Deklaracija o strateškom partnerstvu.Na zajedničkoj konferenciji za novinare, Vučić je rekao da je Deklaracija o strateškom partnerstvu,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.